×
×

Etusivu
Lääketurvatiedotteet
Tuotekohtainen riskienminimointimateriaali

×

Avoin yhteistyö

Avointa yhteistyötä uusien hoitojen ja potilaiden elämän parantamiseksi.

Tällä sivulla julkistetaan ratiopharmin ja terveydenhuollon ammattilaisten sekä terveydenhuollon organisaatioiden taloudellisen yhteistyön raportti kalenterivuodelta 2018.

ratiopharm tekee ammatillista yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten ja organisaatioiden kanssa. Yhteistyöllämme haluamme tukea sekä kustannustehokkaiden rinnakkaislääkkeiden käytön laajentumista että jakaa tietoa uusista lääkeinnovaatioistamme.

Edullisten rinnakkaislääkkeiden ansiosta yhä useammalla kuluttajalla on mahdollisuus saada entistä parempaa lääkitystä. Erityisesti ennaltaehkäisevässä lääkehoidossa sekä potilaalle että yhteiskunnalle aiheutuvilla hoitokustannuksilla on merkitystä.

Lääketieteellisten innovaatioiden syntymisen ja hoitojen kehittymisen kannalta yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten kanssa on välttämätöntä. Tuemme uusien lääkkeiden kehitystyötä ja tutkimusta myös Suomessa, jossa vuonna 2018 tuimme lääketutkimusta 483.200 eurolla.

Koulutamme laajasti terveydenhuollon ammattilaisia niin kansansairauksien kuin kroonisen migreenin, neurologisten sairauksien ja MS-taudin hoidossa. Olemme sitoutuneet avoimuuteen ja noudattamaan Rinnakkaislääketeollisuuden eettisiä ohjeita terveydenhuollon ammattilaisille ja organisaatioille kohdistuvien taloudellisten suhteiden/etuuksien julkistamisessa.

Suomessa lääketeollisuuden yhteinen julkistuspäivä vuoden 2018 raportille oli torstai 13.6.2018. ratiopharmin raportti julkistettiin tuolloin tällä sivustolla.

ratiopharm Oy on osa Teva Pharmaceutical Industries -yhtiötä, joka on yksi maailman kymmenestä suurimmasta lääkeyrityksestä. Teva on omistautunut korkealaatuisen lääkehoidon mahdollistamiseen kehittämällä, tuottamalla ja markkinoimalla edullisia rinnakkaislääkkeitä sekä innovatiivisia lääkkeitä ja lääkemolekyylejä. Tavoitteemme on parantaa elämänlaatua ja luoda hyvinvointia kaikkialla, missä toimimme.

Muistio vuoden 2018 aikana tehdyn taloudellisen yhteistyön julkistamisesta

ratiopharm-Teva-2018-EFPIA-raportti

ratiopharm-Teva 2017 EFPIA raportti

ratiopharm asiakasneuvonta: 020 180 5900, arkisin klo 9.00 – 15.00