×
×

Etusivu
Lääketurvatiedotteet
Tuotekohtainen riskienminimointimateriaali

×

Tietoa ratiopharmista

ratiopharm yrityksenä

ratiopharm Oy on osa Teva Pharmaceutical Industries Ltd. (NASDAQ: TEVA) konsernia.

Teva on johtava rinnakkaislääkeyritys maailmassa ja maailman suurin farmaseuttisten aktiiviaineiden (API) valmistaja. Teva on omistautunut mahdollistamaan kohtuuhintaisia ja laadukkaita rinnakkaislääkkeitä ja itsehoitovalmisteita miljoonien ihmisten käyttöön ympäri maailmaa. Rinnakkaislääkkeiden lisäksi Teva panostaa innovatiiviseen lääkekehitystyöhön keskittyen keskushermosto-, syöpä- ja hengityselin sairauksien hoitoon. Teva toimii noin 60 maassa ja työllistää n. 46 000 työntekijää eri puolilla maailmalla.

Suomessa yritys toimii ratiopharm Oy -nimellä. Ratiopharmin palveluksessa on 70 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2017 oli n.100 miljoonaa euroa. Toimistomme sijaitsee Espoon Keilarannassa. ratiopharm Oy on Suomen toiseksi suurin lääkeyritys avoapteekkikanavassa. Paikallinen, osaava organisaatiomme keskittyy asiakaspalveluun sekä laajan ja paikallisesti optimoidun tuotevalikoiman kasvattamiseen.

Teva Finland

Teva Finland edustaa Suomessa konsernin alkuperäislääkkeitä. Suomessa markkinoilla on Copaxone, joka on MS-taudin hoitoon tarkoitettu lääke.

TevaPharm.com

ratiopharm asiakasneuvonta: 020 180 5900, arkisin klo 9.00 – 15.00